Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2008 21:28 - За циганите и толерантността
Автор: nakev Категория: Други   
Прочетен: 1845 Коментари: 4 Гласове:
1



След началото на т.нар. „демократични промени” у нас определени кръгове всячески искат да ни убедят в правотата на либералните принципи. Повечето средства за масово осведомяване бълват пропаганда, която има за цел да ни накара да вярваме, че всички ненормални и извратени хора всъщност са прекрасни личности, които дори трябва да бъдат модел за подръжание на подрастващите. В същото време нормалните хора в тази страна биват заклеймявани за някакви затворени, ограничени типове, които постоянно подтискат и унижават „различните”. Всъщност работата е там, че българското общество все още успява да се съпротивлява срещу промивките на мозъци, които имат за цел да доведат до тотален разпад на нашите ценности. Страхът на хората срещу ширещата се циганска престъпност, наркомания, сексуални извращения и други подобни вредни явления е напълно оправдан и именно този страх може да се окаже последна крепост на традиционните български ценности, които са ни съхранили през вековете.

Това, което много хора не могат да разберат е, че не всичко ново е добро и напредничево. Това, че вървим напред във времето, не значи непременно, че вървим и напред в развитието си. Както има еволюция, така има и деволюция. Деволюцията е процес на деградация, път от висше ниво на развитие до абсолютното падение, който също като еволюцията се развива напред във времето. И днес в съвременна България ние сме поели именно по този път на деградацията.

Непрестанно ни говорят за правата на малцинствата, за проблемите, които циганите имали и т.н. Само че никой май не се сеща, че българите също имаме права, а циганите освен права би трябвало да имат и задължения. Първо започнаха да ни обясняват, че циганите не били цигани, а „роми”. Само че думата „ром” идва от латински и означава римлянин, а в България през последните няколко века жив римлянин не сме виждали. Казва си се цигани, това е името, което това племе носи от хилядолетия насам. Та толкова за наименованието им. Всеки българин знае, че те са социални паразити. Те живеят на гърба на работещите хора в тази държава, техния ток, вода и сметки като цяло, се плащат от джоба на честния трудещ се гражданин. Разбира се, не можем да сложим всички цигани под общ знаменател, но над 90% от тях са именно такива – социални паразити. Над 80% от престъпленията в България се извършват от цигани, като често тези криминални деяния се отличават с нечувана жестокост. Ето няколко от хилядите подобни случаи:

- 18 април 2004 – бивш военен е пребит с камъни и метални пръти.
- 23 май 2005 – на абитуриентско тържество в кв. „Захарна фабрика" е убит проф. Калоянов.
- 31 май 2005 – цигани пребиват екип на Бърза помощ в гр. Кюстендил.
- 28 юли 2005 – 120 цигани нападат кравеферма край Козлодуй.
- 31 юли 2005 – въоръжени цигани вилнеят в плевенският кв. „Сторгозия".
- 1 август 2005 – 73-годишен мъж в гр. Елин Пелин е убит с колове и лопати.
- 8 септември 2005 – двама полицаи са тежко ранени в циганският кв. „Кошарник" в Монтана.
- 12 юли 2006 – масов бой между цигани и Българи в гр. Павликени.
- 3 август 2006 – цигани създават безредици в гр. Димитровград.
- 19 август 2006 – полицай е тежко ранен при изпълнение на служебните му задължения в гр. Казанлък.
- 21 август 2006 – служители на МВР са нападнати и пребити в кв. „Хр. Ботев" в София.
- 1 ноември 2006 – горски стражар е с черепно-мозъчни травми след нападение на цигани бракониери.
- 19 ноември 2006 – полицай е ранен в гр. Сливен.
- 13 януари 2007 – цигани изнасилват 16-годишно момиче в с. Бяла.
- 27 март 2007 – циганин изнасилва 11-годишно момиче в Ломско.

И когато фактите говорят либералните дърдорковци трябва да мълчат. Дори Емил Кало, лидерът на еврейската фондация „Шалом”, заяви преди няколко месеца, че циганите са криминогенен фактор. В развитите демокрации като Италия масата необразовани и крадливи „роми” бива изолирана в специални лагери. С това до голяма степен се гарантира животът и имуществото на италианците. Властите на Апенините отдавна са осъзнали, че тези хора просто не желаят да се интегрират. И явно повечето българи не сме някакви побъркани расисти, след като искаме властта у нас да вземат реални мерки срешу циганските безобразия. А такива мерки отдавна са взети в развитите страни, които иначе политиците ни сочат за пример. И докато родните „държавници” стоят с кръстени ръце, националистите на Боян Расате основаха Национална гвардия за борба с престъпността. Представете си до какво ниво на разпад е стигнала държавността у нас – хората се организират в доброволни отряди, за да опазят живота и имуществото си.

Ширещата се наркомания сред младежта е безспорен проблем. Една съществена част от битовите престъпления се извършва от наркомани. За да си набавят пари за поредната доза, те са готови да крадат, бият и убиват. А тези, които ги защитават и призовават да подхождаме към тях с разбиране често млъкват, след като имат щастието да се срещнат с банда подивели наркомани в някоя тъмна улица. Все по-често пък в медийното пространство се появяват „учени”, които разясняват, че всъщност наркотиците не били кой знае колко вредни и това да взимаш амфети си е като да пиеш две кафета, а кокаина е върховен стимулант, който по никакъв начин не вреди. Тези хора са престъпници и срещу тях държавата, ако я има въобще, трябва да взима сериозни мерки. Срещу разпространителите на наркотици също не се прави нищо. Дилърите спокойно се движат край училищата и необезпокоявани от полицаите зарибяват неориентирани хлапета. А МВР не действа по въпроса, просто защото част от печалбата си наркоразпространителите делят със служителите на закона, които им осигуряват защита. Интересно как всеки гимназист знае къде се продава дрога, а полицаите (уж) са в пълно неведение по въпроса и ежедневните им „усилия” не водят до желани резултати. Еми така ще е, след като държавата харчи пари за цигански мезонети, лечение на наркомани и като цяло подпомагане на асоциални елементи, вследствие на което работещите хора взимат 400 лева заплата. С 400 лева на можеш да издържаш семейство и след като децата ти гладуват е логично да се корумпираш.

Често по телевизиите стартират и кампании, в които се застъпва тезата, че болните от СПИН са нормални хора като нас, които по никакъв начин не представляват заплаха за околните. Само че над 90% от тях са наркомани и/или хомосексуалисти, които дори след като научат за болестта си не прекратяват безразборните си полови контакти, дори напротив. СПИН-ът се разпространява основно сред сексуално извратени хора, което пък е поредното доказателство, че срещу законите на природата не може да се върви. Педерастията е сексуално извращение, а практикуващите го са психично болни хора, които имат нужда от лечение. Изваждането на хомосексуализма от списъка на сексуалните извращения и поставянето на толкова много обратни на ръководни места в държавата е първата част от плана за легализирането на педофилията и легитимирането на педофилите като напълно здрави психически хора, които не са опасни за никого. Даже в Холандия те си регистрираха партия, а сега се борят закона да им разреши свободно да правят секс с малолетни. На някой може би ще му се сторят фантастични прогнозите, че след 10-20 години и у нас ще се говори за легализиране на педофилията, но нека същите тези хора да попитат някой по-възрастен от тях как се е гледало преди 20 години на педерастията и вярвал ли е някой, че днес ще ни управляват такива хора и средствата за масово осведомяване ще бълват пропаганда в тяхна защита. Не тая лоши чувства към незрящите хора, но нямам никакво желание да се качвам на автобус, който се управлява от сляп. По същия начин не желая и на ръководни постове да стоят хомосексуалисти, тъй като сексуалната извратеност е непременно съпроводена и с психични заболявания. В природата винаги има отклонения, но тези отклонения не бива да стават водещи, защото това може да доведе само до катастрофа.

Няма ли държавата да отдели пари за гениалните българчета, които печалят олимпиади по математика или пък за обещаващите млади спортисти? Кампании в защита на наркоманите, кампании в защита на циганите, кампанни в защита на педерастите… а някога няма ли да се направи една кампания в защита на нормалните българи? Редно е да се страхуваме от гореизброените явления, защото те са напаст, която може да доведе единствено и само до разяждане и смърт на народния организъм. Работата е там, че без луди, цигани и наркомани ние можем да живеем, дори бихме живели доста по-добре от сега. Но без нас, те не биха могли да оцелеят, защото когато гостоприемникът умре с него си отива и паразитът. За това самите те трябва да се замислят дали не е нужно да престанат да сеят различни видове зарази сред здравите хора, тъй като ставайки мнозинство едва ли ще се чувстват особено комфортно.

                                                                                                                                                                            
                                                                                                                                                                              Борис Накев






Гласувай:
1



1. анонимен - Keep Up The Good Thinking.
21.03.2008 23:42
Въпросът е че си адски прав според мен , но тези неща трябва да бъдат борени на практика.Писането не впечатлява никого - не защото е без смисъл , а защото вече много малко хора четат и четейки това ги подтиква към действия.А без действия никога няма да се оправим.Само един проблем стои пред българина - Как да повярвам на съседа ,че той ще застане до мен когато става дума за благото и на двама ни ?.А колко са готови да застанат до своя съсед?
цитирай
2. nakev - Прав си
22.03.2008 00:33
Напълно си прав. С писане само нищо не става. На много места съм казвал, че със сладки приказки по форумите не можем да променим нищо. Това го осъзнах още преди няколко години и именно за това станах член на Български Национален Съюз. В тази надпартийна организация на младите Български националисти сме се събрали хора, които действаме. Със сигурност нещата, които правим не са достатъчни за да можем сега да преборим продажната система, но в последните години направихме доста неща. Страницата ни е http://bgns.net , там можеш да се запознаеш по-отблизо с дейността ни.
цитирай
3. nakev - А малко са Българите, които биха ...
22.03.2008 00:36
А малко са Българите, които биха застанали до своя съсед. За съжаление повечето предпочитат да хапват салата, да пият ракия и да псуват пред телевизора.
цитирай
4. анонимен - Промивка на по-глупавите мозъци.
22.06.2008 23:48
Ще кажа, че хомосексуализма няма абсолютно нищо общо с педофилията и хората, които поставят равенство между двете просто промиват мозъците на тези, които не използват мисълта си. Имам чувството, че има целенасочени действия за затъпяване на българския народ. Говори се за това колко извратени били хомосексуалните. А за извращенията на хетеросексуалните не се говори. Аз знам за хетеросексуални, които са правили дори секс с животни, участвали са в оргии и други извращения, но естествено отново хомосексуалните имат вина! Те са заплютите. Те са наркомани и т.н. Това е такава глупост - аз познавам повече хетеросексуални наркомани, отколкото хомосексуални. И Боян Расате промива мозъци. И така, ако след време се отнемат правата на хомосексуалистите, следващата крачка е да се толерират насилието, расизма, нищо чудно и да се отнемат правата на жените и да станем като някаква арабска държава, да се бият жените, да няма толерантност между хората и т.н. За сведение - аз съм хомосексуална, но не харесвам деца, смятам педофилията за нещо извратено, следователно хомосексуализъм и педофилия НЕ са едно и също нещо; също така не съм имала и много партньори, както се твърди за хомосексуалните! Не съм и наркоманка. ДОРИ НЕ ПИЯ И НЕ ПУША! И лошото ще дойде тогава, когато българина се окаже, че наистина е толкова тъп, че да манипулират мисленето му. България стана отвратително и нецивилизовано място за живеене!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nakev
Категория: Политика
Прочетен: 742060
Постинги: 115
Коментари: 595
Гласове: 359
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол