Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2008 13:17 - Относно Алтермедия
Автор: nakev Категория: Други   
Прочетен: 5264 Коментари: 1 Гласове:
0



Относно Aлтермедия

http://bg.altermedia.info

Кратко разяснение относно функциите, политиката и 

правилата на нашия проект

+++ Въведение +++

 За никой не е тайна, че официалните медии са инструмент в ръцете на определени икономически (политически) кръгове, които малко или много искат да ни наложат техните собствени виждания! Повечето от тях имат политика, която спазва курса на “политическа коректност” и цензурира всичко, което не е в интерес на властимащите.

+++ Какво е Aлтермедия? +++

Altermedia е независим проект, който иска да даде платформа и средство за изразяване на тези, които иначе нямат такава възможност,защото нямат свое собствено лоби, профсъюз или партия! “Altermedia” ще е глас на тези, които са готови да не жертват свободата си в името на “политическата коректност”! “Altermedia” разпространява алтернативна информация, като се стараем да дадем трибуна на всеки, който се опитва да изрази позицията си по въпроси, по които иначе му е забранено да се изказва! “Altermedia” ще анализира фактите такива, каквито са - далеч от всяка идеологическа догма. Нашите членове ще са дисидентите на тази епоха на дезинформацията! Ние ще им върнем техния глас! Проектът “Altermedia” стартира за първи път във Франция, но с времето придобива общоевропейски характер, като в момента има информация от над 20 държави.

+++ Нашата политика +++ 

“Altermedia” не е изцяло редакционен портал, а приема и текстове от чужди автори! С ваша помощ ние се надяваме да изградим една наистина силна и информативна медия, която да бъде от полза за всички ни! Ако откриете някъде интересна статия - не се колебайте да ни я изпратите (заедно с картинки с максимален размер 96 kb във формат jpg, gif, png).

+++ За кой е Aлтермедия? +++ 

За всеки, който иска да намира и разпространява информация, до която по принцип няма достъп. За тези политически активисти, които организират демонстрации, протести, събирания или пропагандни акции  и за които иначе няма къде да прочетем. В случай, че ни пращате текст, който е публикуван във вестник или друга медия -

ние ще го публикуваме само, ако ни изпратите точния източник и дата на публикуване, а по възможност и препратка към оригиналния текст! По обясними причини ние отказваме да публикуваме обидни текстове, които са в разрез със законодателството, както и такива, които имат за цел само и единствено да насаждат конфликти между различни личности!

+++ Коментари +++

Коментарите към статиите трябва да са на кирилица и да са съобразени с българския правопис. Тези, които не отговарят на въпросните критерии ще бъдат трити без предупреждение! Altermedia не е и няма да бъде форум - нашата функция е да разпространяваме информация. По тази причина коментари към статиите ще могат да оставят само регистрираните ни потребители!

 +++ Заключение +++

Патриоти, националисти, свободомислещи, антиглобалисти, еколози, любители на алтернативната музика или просто хора, които се борят за запазване на своята идентичност - на тях всички им е отнето правото да се изразяват свободно!

Ние ще ви помогнем! Aлтермедия е гласът на народа!

Редакционен екип ”Altermedia Bulgaria”

 http://bg.altermedia.info



Тагове:   Относно,


Гласувай:
0



1. анонимен - k'Y'r
17.12.2008 19:05
SMOOTTAAAN!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nakev
Категория: Политика
Прочетен: 738973
Постинги: 115
Коментари: 595
Гласове: 359
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол