Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2008 01:00 - Нашата борба
Автор: nakev Категория: Политика   
Прочетен: 1184 Коментари: 1 Гласове:
0



Кoи сме ние
Български Национален Съюз (БНС) не е обикновенна организация. БНС е Орден, в който всеки член с постъпването си се врича във вярност към Родината, непримиримост към враговете на България и другарство към своите съратници.
www.bgns.net НАШАТА ЦЕЛ www.bgns.net Ние искаме една силна и независима България. Икономически мощна и стабилна. Красива и чиста. Без престъпници и с работа за всички.
НАШИТЕ ВРАГОВЕ www.bgns.net Всички, които рушат нацията и Отечеството ни, а това са продажните политици и престъпните групировки.
НА КАКВО СЕ ОПИРАМЕ www.bgns.net Само на себе си и задружните ни усилия. Не се надяваме и молим на никого за нищо!
КАК ЩЕ ПОБЕДИМ www.bgns.net Ще съберем най-добрите и достойни Българи. С тях ще построим Нова България!
НАШАТА ВЯРА www.bgns.net Нашата вяра се нарича България и е с цветовете на националния трикольор.

НАШАТА БОРБА

На прага на новото хилядолетие нашето Отечество тъне в разруха. Икономиката на страната прекрати съществуването си. Понятия като морал, дълг, чест и родолюбие отдавна загубиха смисъл. Лъжедемокрацията доведе до разврат и упадък.

За това отговорност носят всички! Покорството и овчедушието ни доведоха до тази катастрофа. Докога? Ние искаме да се сложи край на това!

БНС е организация на националноосъзнати Българи. Нашата цел е постигане заветните идеали на нашите деди чрез защита на националното единство на Българите и възраждане на Българската нация.

Ние, Българските националисти, винаги ще отстояваме правата и интересите на Българските граждани. Ние обичаме своя народ и се гордеем с нашата древна история и култура. Ние сме за граждански мир, но няма да позволим никой да паразитира на наш гръб. Ние се борим за социална справедливост за всички, които градят материалната ни и духовна култура! Днес в "демократична" България има гладни и онеправдани, които от ранна утрин до късна вечер превиват гръб или скитат без работа, а предатели и подлеци седят на държавната трапеза и необезпокоявани от никого подриват устоите на нашето Отечество.

Вярваме в свещената борба към, която сме призовани от подвизите на онези Българи през вековете, които трошаха веригите на робството, събаряха империи и градяха държава на могъщество и национален възход.

НИЕ НЕ ИСКАМЕ РАВЕНСТВО,
НИЕ СЕ БОРИМ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ!

За да постигнем целта си, по най-решителен и фанатичен начин ще се съсредоточим именно върху тази цел и затова се обявяваме против половинчатите мерки. Срещу отровата е необходима противоотрова и тази противоотрова сме ние!

Наши врагове са всички онези, които се облагодетелстват за сметка на Българския работник и крадат бъдещето на нашите деца.

Основен потенциал на нашето движение са именно трудовите хора, смазани от данъци и грижи. Ние ще съберем под своите знамена всички добри Българи без значение от тяхната религиозна принадлежност, материално състояние или обществено положение. За нас най-важно е тяхното самоопределение като Българи и патриоти.

Нашата вяра произхожда от кръвното ни единство и не се подчинява на политически или религиозни предразсъдъци!

За нас Парламентът днес е олицетворение единствено на корупция и колективна безотговорност. Ние отхвърляме тази система, при която авторитетната и надарена личност е само изпълнител на волята и мнението на некомпетентното мнозинство. Ние залагаме на качеството, а не на количеството! Затова издигнахме такава програма, която само с величието на своята цел отблъсква всички нерешителни демократи и политиканстващи "гъсеници". Огромността на задачите, които си поставяме, в очите на мнозина затруднява нашата борба, но в действителност именно в това е заложена нашата победа. Защото в трудността на нашия път е заложено, че в нашия лагер ще се съберат само най-добрите. Именно в този подбор е гаранцията за нашия успех.

За нас основна и най-важна задача на държавата е да съхрани онова гражданско ядро, което единствено е способно да създава култура и да дарява човечеството с красота, достойнство и всичко възвишено. Ако държавата няма сили да се справи с тази задача, тогава тя губи правото си да съществува. Т.е.

Образцова държава е само онази, която чрез своето съществуване осигурява по-нататъшното развитие и запазване на един народ.

Такова нещо обаче не може да се каже за днешна демократична България. Тъкмо обратното. С всяка изминала минута нашето Отечество все повече се обезбългарява.

На това трябва да се сложи край!

Устойчивостта на системата е резултат само от всеобщото доверие в правдивостта и честността на онези, които са призвани да защитават интересите на народа. За всеки е ясно, че днес такова доверие не съществува. Налице са само шуро-баджанащина, корупция и нагло ограбване на народа. Ние сме убедени, че всичко това рано или късно ще свърши, защото само чрез голо насилие нито една правителствена система не може дълго да оцелее. Въпросът е само дали нашите деца ще го доживеят?

Нашият живот е тук и сега, затова ние не искаме вече обещания за "светло бъдеще" било то комунистическо или демократично! Ние искаме такова законодателство и управление, които да отговарят на народното чувство за справедливост!

Ние искаме такова законодателство, което да съхрани Българите по тези земи!

Българи, ако прадедите ни в миналото са изхождали от демократичните "ценности", с които днес ни заливат отвсякъде, то народът ни отдавна нямаше да го има! Крайно време е да осъзнаете, че България вече не е на ръба на пропастта, тя е само на няколко метра от момента, когато завинаги ще се разбие на дъното. Време е да осъзнаете, че днес дори и привидно добре да живеете,

без България утре и за вас бъдеще няма да има!

Само заедно с общи усилия можем да се справим с нещастието, което сполетя Отечество ни.

Ако някой още не е разбрал - ние не сме поредния политически кръжок. За нас смяната на едно правителство с друго не е нищо друго, освен добре измислена игра, в която има само един губещ и това е целият ни народ, а този народ е всеки един от нас.

Ние не искаме смяна на един душманин с друг!

Ние искаме Българско национално отговорно правителство. Напълно си даваме сметка, че защитавайки своите възгледи ще бъдем заклеймявани и преследвани, но и точно това ще доказва правотата на нашите идеи. Защото ние имаме само едно задължение - това, което ни е възложено от истината. Затова ние ще изпълняваме своя дълг към народ и Отечество с твърдото убеждение в правотата на своите дела.


"Възвание" Ей народ поробен
що си тъй заспал?
Ил живот свободен теб не ти е мил
Дойде време, дойде час
иго да строшиш!
Хайде, хайде, хайде!
На бой да вървим,
стига толкоз робство да търпим
...Ха народ поробен
подигай глава!
Да станеш свободен,
да смажеш врага! Стефан Стамболов, Търново, юни 1873
  • т.4. Ние желаем щото тая земя, която е населена с Българи да се управлява по Български, т.е. съобразно с нравите, обичаите и характера на Българския народ ...
  • т.5. Ние не желаем чуждото, т.е. онова що не е наше, но не можем да дадем и другиму своето.
  • т.7. ... Ние не желаем да владеем над другиго и затова не позволяваме да ни владеят и другите.
  • т.8. Ние причисляваме в числото на нашите врагове и противници и ония български изроди и чорбаджии, които пречат на народната ни цел и ще ги преследваме навсякъде и винаги.
Из програмата на Български Революционен Централен Комитет (БРЦК)
Съставител: Васил Левски ЗАЕДНО СРЕЩУ КОРУМПИРАНАТА СИСТЕМА!
ЗАЕДНО ЗА РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ!

www.bgns.net


Тагове:   Нашата,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Успех !
23.04.2008 01:03
Успех !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nakev
Категория: Политика
Прочетен: 742533
Постинги: 115
Коментари: 595
Гласове: 359
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол