Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2008 16:40 - Отново вот на недоверие - да се смеем ли или да плачем?
Автор: nakev Категория: Политика   
Прочетен: 791 Коментари: 0 Гласове:
0



Днес* започнаха дебатите по петия вот на недоверие към кабинета Станишев. Този вот е просто смешен, каквито бяха и предните четири. Не че правителството не е бандитско, но просто този, който е тръгнал да държи сметка на сегашните управлявляващи, трябва да е поне мъничко по-добър от тях.

Днешната „опозиция” е толкова жалка, колкото е и вотът. От кой да чакаме да донесе промяната? От СДС, чиято абривиатура често бива разчитана като „Съюз държавна сигурност”, тъй като там всички ръководители са „бивши” комунисти, от тях ли да дойде промяната? Те разсипаха България, а циганинът Иван Костов, който някога ги ръководеше, сега е яхнал една друга крадлива шайка, която наричат себе си ДСБ – псевдо-демократи, които активно взимаха и продължават да взимат участие в разграбването на България, а иначе приказват, че били за силна България. Костов, който навремето обяви, че погребвал българския национализъм, сега твърди, че е за силна България – връх на наглостта.

Другите клоуни пък са АТАКА, начело с Волен Сидеров. Това е една партия, която лепна такова петно на българския национализъм, за изчистването на което ще трябва доста дълго време и усилия от страна на истинските родолюбци. Този човек преди години бе главен редактор на вестник „Демокрация”, където най-редовно пишеше статии срещу национализма, статии в подкрепа на САЩ и Ахмед Доган. Тогава той твърдеше, че „национализмът е последната крепост на комунизма”, а сега се прави на патриот. След работата си към СДС-арския вестник бе говорител на „Мултигруп”, след това стана земеделец, после царист и в крайна сметка успя да пробие на политическата сцена, употребявайки националистическата идея. А на ръководни места в партията си той поставя само свои роднини и отявлени дегенерати. Първи в евродепутатската му листа е неговия доведен син Димитър Стоянов, който е доста популярен със страстта си към дрогата. Главен редактор на вестник „АТАКА” пък е сидеровата жена Капка Георгиева, а броят на уличените в педофилия атакисти ежедневно нараства, да не говорим за агентите на Държавна сигурност, крадците и всички останли видове паплач в „АТАКА”. Волен е човек, който винаги е бил част от статуквото, а сега и той е тръгнал да съди правителството… просто нашите политици нямат никакъв морал.

Най-новата формация в българския политически живот е „ГЕРБ”. Нови са чисто формално, разбира се, ново им е името и знамето. В тази партия е пълно все със стари муцини, мафиоти и кадри на ДС. Като начело е Бойко Борисов – бивш охранител на Тодор Живков, Ахмед Доган, Симеон Сакскобургостски и други подобни типове. Също така Бойко е популярен с връзките си с подземния свят, а в програмата на партията му ясно е записано, че те са за 100% разграбване на България. За жалост в него много българи виждат новия „месия”, надяват се, че ще промени нещо, така както се надяваха и на царя. И разбира се отново ще остана излъгани, защото просто не може нов бардак със стари ..... да се гради, както гласи една поговорка. По същия начин не може и поредните пребоядисани мошеници да бучат срещу своите колеги, които в момента стоят начело на държавата.

В подкрепа на вота се включиха и разни други мижитурки, крадци и политически джуджета, които се опитват да натрупат някаква популярност. Ясно е, че правителството няма да падне, а дори и да падне, какво ще се промени? Има ли значение дали управлява БСП, СДС, АТАКА, ГЕРБ или НДСВ? Те всички са еднакви, част са от една и съща продажна система, която нарича себе си „демокрация”, но всъщност доста повече би й прилягало името „българофобия”. Нещата няма да се променят, когато един негодник седна на мястото на друг негодник. Политическата ситуация в България е толкова жалка, че на нас българите често ни се налага да се чудим да се смеем, или да плачем. Нещата от ден на ден стават по-зле и промяна може да дойде само като се смени системата, защото тя е сбъркана и трябва да бъде разрушена. А пример за напредничев строй и управление посветено на България и българския народ е времето на Стефан Стамболов. Само когато държавата бъде оглавена от някой като него, ще има прогрес и добруване на нацията.

Борис Накев


* Статията бе публикувана на 10 април в bgreporter


Тагове:   Отново,   вот,   недоверие,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nakev
Категория: Политика
Прочетен: 742459
Постинги: 115
Коментари: 595
Гласове: 359
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол